. عنوان : آشنایی با مصرف سبزیجات
مقدمه :
بخش اول: نکات تغذیه ای در استفاده از سبزیجات
1_1:سبزیجات به صورت خام مصرف شوند.
1-2:سالادی که با وعدۀ غذایی مصرف می شود با فاصله ی کمی قبل از سرو غذا تهیه شود.
1-3:به جای آبپز کردن از دستگاه های بخار پز برای پخت سبزیجات استفاده کنید.
1-4:در وعدۀ غذایی کنار غذا حتماً از سبزیجات استفاده شود.
بخش دوم: اهمیت سبزیجات
2-1:سلامت و شادابی پوست
2-2:سلامت دستگاه گوارش
2-3:پیشگیری از بروز بیماری هایی از قبیل بیماری های عروقی، قلبی، سرطان و ...
2-4:مفید در رژیم های مخصوص کاهش وزن
نتیجه گیری:
فهرست منابع:
- ۹۴/۰۴/۰۲