ارتباطات

پلان 2

. عنوان : آشنایی با مصرف سبزیجات 

مقدمه :

بخش اول: نکات تغذیه ای در استفاده از سبزیجات 

1_1:سبزیجات به صورت خام مصرف شوند.

1-2:سالادی که با وعدۀ غذایی مصرف می شود با فاصله ی کمی قبل از سرو غذا تهیه شود. 

1-3:به جای آبپز کردن از دستگاه های بخار پز برای پخت سبزیجات استفاده کنید. 

1-4:در وعدۀ غذایی کنار غذا حتماً از سبزیجات استفاده شود. 

بخش دوم: اهمیت سبزیجات 

2-1:سلامت و شادابی پوست 

2-2:سلامت دستگاه گوارش

2-3:پیشگیری از بروز بیماری هایی از قبیل بیماری های عروقی، قلبی، سرطان و ... 

2-4:مفید در رژیم های مخصوص کاهش وزن 

نتیجه گیری: 

فهرست منابع:

  • مریم عسگری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی